Nikolić: Cedevita je favorit, ali idemo na pobedu

Autor:

Sport

08.12.2017

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić izjavio je da crno-beli moraju da idu na pobedu protiv Cedevite u 11. kolu ABA lige.

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Nikolić očekuje borbenu igru crno-belih

Nikolić je dodao da je Cedevita favorit u ovoj utakmici.

- Cedevita je jedna od tri najjače ekipe u ligi, uz Zvezdu i Budućnost. Ne treba o njima trošiti mnogo reči... Sa druge strane, mi iako imamo dosta problema sa povredama, nekako se problemi smenjuju, ja mislim da ćemo odigrati dobro. Nama je svaki igrač preko potreban u rotaciji, malo smo se osvežili sa Tanaskovićem koji će biti sa nama uvek. Dosta igrača se vraća iz povreda od kojih su se oporavljali tokom pauze, zbog toga ćemo ih koristiti koliko budemo mogli, ali tako je kako je. Ne treba tražiti opravdanje, oni jesu favoriti ali mi moramo ići na pobedu - istakao je Nikolić. 

U dosadašnjem toku prvenstva, Partizan ima učinak od 5 pobeda i 5 poraza, dok Cedevita ima skor 7-3. 

- Cedevita je izuzetan protivnik, igraju dobro i dobro su popunjeni na svim pozicijama. Tu je sjajni Musa, iskusni Ukić, sad je došao i Markota, baš dobar tim koji je na papiru možda favorit. Ipak, mi moramo da uđemo u meč borbeno i odgovorno i da dobijemo to! Pokazali smo da možemo da igramo dobro protiv jakih ekipa, ali za pobedu moramo da sprečimo pad koncentracije. Ako to uspemo, imaćemo dobre šanse za trijumf - rekao je košarkaš crno-belih Đoko Šalić.

Utakmica će biti odigrana u subotu od 19 sati u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading