"Liga šampiona će ugasiti Evroligu"!

Autor:

Sport

09.06.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimitris Janakopulos, kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, saopštio je da izlazi iz grčkog velikana i da je klub na prodaju za 25 miliona evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Big Thirteen
Dimitris Janakopulos

Dimitris Janakopulos se godinama unazad nalazi u sukobu sa Evroligom i postoji velika verovatnoća da će "zeleni" napustiti elitnom takmičenje.

- Evroliga je crna kutija. Timovi ne znaju gde prihodi odlaze i kome odlaze. Evroliga je dostigla nultu tačku, a sve zahvaljujući Đordiju Bertomeuu - rekao je Grk i dodao:


- Na poslednjoj konferenciji za medije predstavnici Real Madrida su rekli da Evroliga ne može da postoji bez Panatinaikosa. Neka neko to kaže gospodinu Bertomeuu - istakao je Dimitris Janakopulos.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đordi Bertomeu

Vlasnik PAO ističe da će Liga šampiona ugasiti Evroligu.

- Evroliga je konačno dobila pravog protivnika. Liga šampona je organizacija koja nadolazi i spremna je da ugasi Evroligi. Pre dve godine se to nije činilo tako, ali sada jeste - iskren je prvi čovek "zelenih".

Istakao je da je klub na prodaju

- Panatinaikos je na prodaju za 25 miliona evra. Napuštam PAO kao šampiona i sa glavom na gore. Završio sam svoje u Panatinaikosa, odluka je definitvna i neopoziva - podvukao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Panatinaikos

- Nisam rekao da PAO neće igrati Evroligu. Situacija će biti dodatno procenjena. Nadam se da ćemo odlučiti da izađemo i priključimo se Ligi šampiona - zaključio je Dimitris Janakopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading