Ovo još niste videli: Postigao koš za pobedu sa celog terena, ali mu zbog neverovatne stvari nije priznat!

Autor:

Sport

12.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica argentinskog plej-ofa za ulazak u prvu ligu između ekipa Obera Tenis Klub (da, tako se zove ovaj košarkaški kolektiv) i San Isidro, završen je rezultatom 78:77. Međutim, poslednje sekunde ovog meča donele su neverovatne scene koje se retko kada vide na parketima širom sveta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Neverovatna scena desila se u poslednjoj sekundi jako bitnog meča po obe ekipe. Domaći igrači Obera imali su dva bacanja, od kojih su prvo pogodili, dok su drugo namerno promašili kako gosti ne bi imali priliku za napada. Međutim, dokopao se jedan igrač lopte i uputio je ka košu.

Lopta se odbila od obruč, udarila u parket i ušla u koš. Gosti su počeli sa velikim slavljem, ali ipak to je trajalo jako kratko.

Teško da je bilo gde, na bilo kojoj utakmici, ovako nešto dosad viđeno, međutim, koš s pravom nije priznat, pošto je lopta prethodno udarila u parket što se po pravilima vodi kao završetak šuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading