Kol i Džekson nakon pobede: Mnogo dugujemo ovoj publici, idemo u Beograd po trofej!

Autor:

Sport

19.04.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti uspeli su da stignu do izjednačenja protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige. Junaci pobede u četvrtoj utakmici rezultatom 84:80 bili su Noris Kol i Edvin Džekson, a upravo oni su nakon meča istakli da će sve uraditi da naprave potpuni preokret i stignu do trofeja.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti

Noris Kol odigrao je najbolju utakmicu otkako je stigao u Budućnost, ubacio je 31 poen (11 od 16 iz igre) i uz to dodao po 6 asistencija i skokova. 

- Definitivno smo se večeras pojavili kao tim, borili smo se kao prava ekipa. Sjajan je utisak pošto smo odbranili domaći teren. Bilo je potrebno dobiti ovu utakmicu, nisam pokušavao da ubacim 30 poena, već da dobijemo meč. Stručni štab i saigrači su mi verovali. U Beogradu ćemo morati ponovo da odigramo kao tim, uradimo iste stvari kao večeras i budemo spremni na veliku borbu - rekao je Kol nakon utakmice. 


Pored njega, fantastičnu partiju odigrao je Edvin Džekson, koji je zatrpao koš crveno-belih, a pogodio je veoma važnu trojku u finišu utakmice. Na kraju susret je okončao sa 23 poena, uz odličnih 4 od 5 za tri poena. 

- Moram da budem iskren, igrao sam veoma loše u prethodnim mečevima. Večeras sam želeo da se borim, budem agresivan i igram svoju igru. Šutevi su ulazili. Mnogo dugujemo ovoj publici. Nadam se pobedi u petoj utakmici u Beogradu. Teško je pobediti na tom gostovanju, međutim pokušaćemo to da učinimo - istakao je Edvin Džekson. 

Peti odlučujući meč igra se u ponedeljak u 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading