KIMIJEVCI HTELI DA LINČUJU ZVEZDAŠE!

Autor:

Sport

01.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarka dobila je ono što je želela od starta sezone, a to su neverovatno uzbudljivi polufinalni plej-of dueli između košarkaša Crvene zvezde i Partizana. Kao i u prvom susretu polufinala ABA lige, i u drugom je bilo neizvesno i dramatično do samog kraja, a ovog puta crno-beli su pred svojom publikom izašli kao pobednici, sa rezultatom 70:67.

RepublikaFoto: Starsport
Napravili zasedu

Tako su crno-beli uspeli da izjednače skor u seriji (1-1) i izbore majstoricu koja će biti odigrana u subotu u dvorani Pionir od 20 časova, a domaćini će biti crveno-beli. Nama ostaje samo da se nadamo da navijači Crvene zvezde neće pokušati da se revanširaju kolegama sa tribine koji su u subotu uveče hteli da linčuju košarkaše Crvene zvezde, bukvalno!

IZBEGLI BATINE

Naime, jedna od tri frakcije "Grobara", okupljena oko Miloša Radosavljevića Kimija, naoružana palicama, čekala je ispred dvorane "Aleksandar Nikolić" košarkaše Crvene zvezde. Na svu sreću, zahvaljujući velikom broju žandarma, napravljen je tampon između Kimijevih huligana, koji su bili ispred hale i igrača šampiona Srbije, koji su zbog pretnji više od sat i po posle meča proveli u svlačionici i tunelu Pionira.

- Policija nije mogla ekipi da garantuje bezbednost jer ih je ispred hale čekala Kimijeva ekipa. Držali su ih u svlačionici, a potom i u hodniku Pionira - rekao je za Srpski telegraf izvor blizak klubu sa Malog Kalemegdana.

Košarkaši Zvezde trpeli su i tokom meča najgnusnije uvrede sa tribina, a ponovo je na udaru bila i porodica prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića.

RepublikaFoto: Starsport
Kimijeva frakcija navijača Partizana

KRV I PLEJSTEJŠN

Ružne scene posle meča bacile su u senku fantastičan okršaj koji su jedni i drugi vodili na terenu. Trener šampiona Srbije Milan Tomić rekao je posle susreta da je njegov tim imao prolaz u svojim rukama, ali da su ofanzivni skokovi crno-belih rešili meč.

- Imali smo dobijenu utakmicu u poslednja tri minuta, ali, eto, desila su se ta dva skoka i nekoliko detalja u napadu, zato smo izgubili. Idemo dalje, igramo pred našim navijačima u subotu, daćemo sve od sebe da dobijemo - izjavio je Tomić, dok je njegov kolega Andrea Trinkijeri nahvalio svoj tim:

- Čestitam svojim igračima na važnoj pobedi. Prvi meč je bio ofanzivan, kao plejstejšn, a danas je bila krvava utakmica.

Foto: Starsport

Veličković smirivao saigrače u svlačionici

Kapiten Partizana Novica Veličković (32), i pored velikih problema sa povredom leđa, uspeo je da izađe na parket i predvodi svoj tim do velike pobede. Posle meča, dok je Novica davao izjave novinarima, iz svlačionice crno-belih čula se uvredljiva navijačka pesma upućena crveno-belima i predsedniku kluba Nebojši Čoviću. Veličković je u tom trenutku odreagovao kapitenski, ušao je u svlačionicu i prekinuo skandiranje saigrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading