TORINO NA NOGAMA: I Bonući u transu zbog Ronalda

Autor:

Sport

11.08.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Italiji se samo priča o Kristijanu Ronaldu... Portugalca hvale svi, a ovoga puta o njemu je pozitivno govorio i povratnik u redove Juventusa Leo Bonući.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iskusni defanzivac je prvo morao da pohvali Kristijana Ronalda.

- Ukoliko se dogodi da neku utakmicu Lige šampiona igramo sa Real Madridom, mi smo u prednosti jer imamo Ronalda. Ranije bismo u utakmicu ušli sa golom minusa, sada se stvari menjaju. Trenirati sa Ronaldom je neverovatna stvar, jer od njega može mnogo da se nauči, ma koliko iskustva imali. On je igrač koji je tokom čitave sezone 100 odsto koncentrisan na rad i trening. Njegov dolazak je omogućio ekipi da raste i razvija se, verujem u dobru sezonu Juventusa - rekao je Bonući.

On se osvrnuo i na razloge zbog kojih se vratio u Juventus.

- Odlučio sam da se vratim u Juventus zato što mi je nedostajala kuća. Kao što sam u jednom od svojih postova na Tviteru napisao – svako putovanje je povratak kući. Želim da se zahvalim Juventusu, treneru Alegriju, svom menadžeru i ekipi Milana, jer ja sada sedim ovde. Ovo putovanje započinjem sa mnogo entuzijazma, velikom željom za dokazivanjem i nadam se velikom broju golova - zaklučio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading