Bešiktaš bliži Beogradu, Olimpija čeka rasplet meča Zvezda - Trnava!

Autor:

Sport

09.08.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bešiktaša potencijalnog rivala Partizana u plej-ofu Lige Evrope savladali su ekipu LASK-a iz Linca sa 1:0 u Turskoj. Sa druge strane ljubljanska Olimpija bila je ubedljiva protiv Helsinkija 3:0 i tako čeka rasplet susreta srpskog i slovačkog šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Bešiktaš

Pokazao je  austrijski LASK da se nije uplašio snage Bešiktaša i atmosfere na Turk Telekom stadionu. Na kraju je domaćin slavio sa 1:0, što Austrijancima ostavlja mogućnost da bar maštaju o prolazu u narednu rundu.

Strašan tim je izveo Guneš protiv Austrijanaca. Bili su tu Medel, Babel, Arslan, Pepe... I činilo se da će Bešiktaš da oduva ekipu iz Linca. Igrao se šesti minut kada je posle centaršuta sa dcesne strane Rajan Babel sačekao loptu na drugoj stativi i sproveo je u mrežu.

U slučaju dane prođe Spartak iz Trnave, Crvena zvezda će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati protiv Olimpije iz Ljubljane. Slovanečaki šampion je napravio malo iznenađenje. Ne zbog toga što je savladao Heslinki, već činjenice da je u prvom meču gotovo rešio pitanje konačnog pobednika – 3:0. Ipak, svakako ga će se Beograđani potruditi da Trnava ide na megdan Olimpiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading