Navijači, dočekali ste: PARTIZAN ZAKAZAO PROMOCIJU NOVOG DRESA!

Autor:

Sport

03.07.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan je dve sezone uzastopno nosio istu garnituru "najkovih" dresova, ali će dizajn za predstojeću sezonu ipak biti promenjen, a promocija je zakazana za ponedeljak.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Crno-beli uskoro u novoj opremi

Čekanju će uskoro doći kraj, portparolka FK Partizan Biljana Obradović obavestila je predstavnike medija da je promocija novog dresa zakazana za 9. jul od 20 časova.

Predstavljanje novog dresa će biti zaista u stilu, pošto je promocija zakazana u pozorištu "Duško Radović" u Aberdarevoj 1, a poznato je da je čovek po kome ova ustanova nosi ime bio veliki navijač crno-belih.

Promocija novih dresova na terenu biće obavljena tri dana kasnije u Nikšiću, gde crno-beli gostuju Rudaru u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prethodnih sezona crno-beli su menjali samo gostujuće komplete dresova, a sada se očekuje da i prva i druga i treća opcija budu u potpunosti zamenjene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading