Propada Zvezdina pojačana ponuda: LE TALEK SE VRAĆA U DOMOVINU!

Autor:

Sport

12.05.2018

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične partije Zvezdinog štopera Damijana Le Taleka ove sezone naterale su upravu da mu ponudi novi ugovor sa znatno većim primanjima, ali izgleda da ni to neće biti dovoljno da stameni Francuz ostane u Beogradu...

RepublikaFoto: Starsport
Polako se osipa šampionski tim

Monpelje se javio sa željom da Le Taleka dovede ovog leta u svoje redove, a sigurno je da im još više pogoduje činjenica da u tom slučaju ne bi morali da plaćaju bilo kakvo obeštećenje Crvenoj zvezdi.

Francuskom defanzivcu je istekao ugovor sa novim prvakom Srbije, a crveno-beli su želeli da mu povećaju primanja na 400.000 evra godišnje kako bi ostao u Srbiji. Sam Le Talek traži barem 700.000 na godišnjem nivou i spreman je da čeka ponudu iz inostranstva.

Čini se da neće morati previše da čeka, jer njegove dobre partije iz Lige Evrope ove sezone nisu prošle neopaženo, pa postoji velika verovatnoća da se vrati u Francusku,

- Njemu je je još jesenas ponuđen novi ugovor. I posle toga sam više puta pričao sa njim. Mislim da su male šanse da ostane. U poslednjem razgovoru koji smo vodili pre desetak dana rekao je da postoji mala šansa da prihvati našu ponudu, o čemu će nas definitivno obavestiti pre poslednjeg kola - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela za "Blic".

Kao moguće zamene u poslednjoj liniji tima navode se Jagoš Vuković iz Olimpijakosa, sa kojim će ići malo teže, pošto ima nekoliko ponuda klubova iz Serije A, ali i Stefan Mitrović iz Genta, koji je prethodnih dana boravio na stadionu "Rajko Mitić" i u ovom trenutku je daleko realnija opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading