Engleski reprezentativac otreznio naciju: NEMAMO ŠANSE ZA TROFEJ, ne igramo dobro kad je najvažnije

Sport

18.04.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Engleske Kajl Voker izjavio je za tamošnje medije da bi bilo nerealno očekivati da "Gordi albion" stigne do borbe za trofej na Mundijalu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Voker: Ne bi bilo realno očekivati da osvojimo SP

Englezi su u kvalifikacijama za SP bili u relativno lakoj grupi sa Slovenijom, Slovačkom, Škotskom, Litvanijom i Maltom, pa je jasno da na osnovu igara na tim mečevima nisu mogli da steknu realnu sliku o njihovom kvalitetu.

- Nadam se da možemo daleko da doguramo na Mundijalu u Rusiji, ali bi trebalo biti realan. Osvajanje titule svetskog prvaka bilo bi pravo čudo. Imamo igrače sposobne da to urade, mnogi od nas igraju u najjačim ligama planete, ali se postavlja pitanje imamo li dovoljno iskustva u smislu pravljena velikih rezultata na završnim turnirima velikih takmičenja. A to nismo uradili. Bar ne skorije - iskren je Kajl Voker, desni bek Mančester Sitija i reprezentacije Engleske.

Englezi neće imati preterano težak posao ovog leta da obezbede nokaut-fazu, pošto su favoriti u grupi sa Belgijancima, Tunisom i Panamom. 

Ipak, svi su na ostrvu sada oprezniji, pošto su se pre četiri godine u Brazilu prilično obrukali kada su u konkurenciji Italije, Urugvaja i Kostarike bili poslednji sa samo jednim bodom. Takođe, još uvek je sveže sećanje sa Evropskog prvenstva u Francuskoj pre dve godine, kada su Runi i drugovi doživeli blamažu ispadanjem u osmini finala od Islanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading