BAMBI ODJAVIO NAVIJAČE CSKA!

Autor:

Sport

14.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bambi je dezertirao iz moskovske armije! Iako je najveći i najbolji deo karijere proveo u moskovskom CSKA, ofanzivni vezista Partizana Zoran Bambi Tošić odjavio je "armejce" i odbio da se pojavi na Marakani kako bi posmatrao sinoćni meč šesnaestine finala Lige Evrope, u kom je Crvena zvezda ugostila ruski klub. Tošić je dobio poziv ljudi iz kluba da s njima posmatra utakmicu, što mu ne bi bilo strano jer se i u Moskvi pojavljivao na tribinama sa ultrasima bivšeg kluba, a jednom se čak latio mikrofona i vodio navijanje.

"Naklonjen Armejcima" Zoran Tošić

DVANAESTI IGRAČ

Dugogodišnji reprezentativac Srbije posetio je nekadašnje saigrače i tom prilikom dobio dres CSKA sa svojim imenom i brojem 241, pošto je toliko mečeva sakupio tokom sedam sezona provedenih u Rusiji. Međutim, ni to ga nije odobrovoljilo, pa je objasnio zbog čega nije mogao da dođe na stadion Crvene zvezde.

- Voleo bih da budem tu, ali nije fudbaleru Partizana lako da ide na stadion Crvene zvezde. Razumite, to je kao da igrač CSKA ide na Spartakov meč. Nije realno - rekao je Tošić, koji će sutra (21.05) sa Partizanom u Humskoj dočekati Viktoriju iz Plzenja, takođe u šesnaestini finala Lige Evrope.

Potom je Bambi Rusima objasnio kako bi mogli da se provedu na Marakani.

- Navijači Zvezde i Partizana su zaista nešto posebno. Igrao sam na mnogim stadionima, ali takvu atmosferu ne možeš da porediš ni sa čim. Ne verujem ni da je CSKA igrao pred takvom publikom. Da su tribine ostale prazne, CSKA bi bio jasan favorit. Ovako ništa nije sigurno jer navijači su zaista dvanaesti igrač Zvezde. Biće ih 50.000 - ispričao je Tošić i dodao:

- Znate li šta je posebna muka za protivnika? To što na drugim stadionima samo najvatreniji zaista navijaju. Ovde će 90 minuta pevati ceo stadion. Razumete? Svi! Ceo stadion!

Zoran Tošić

VELIKA PORODICA

Tošić je nedavno u jednom intervjuu ispričao kakva ga osećanja i sećanja vežu za Moskvu.

- CSKA je, poput Partizana, velika porodica. Ponosan sam na sve što sam doživeo u Moskvi, gajim fenomenalan odnos sa igračima i rukovodstvom, pa i sa novim trenerom, neprestano smo na vezi. Rastali smo se prijateljski, u uverenju da sam najveći navijač CSKA - rekao je Bambi za Mocartsport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading