Đukić dobija novog aduta: SUMA SE POPRAVIO, OČEKUJEM I GOLOVE!

Autor:

Sport

10.02.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omaleni vezista iz Gvineje Bisao Sejduba Suma stigao je letos u Partizan kako bi nadomestio odlazak "prve violine" tima Leonarda. Međutim, njegove partije u jesenjem delu sezone bile su gorko razočaranje za sve "Grobare".

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić očekuje da Suma počne redovno da daje golove

Suma je i sam upozoravao po dolasku da će mu trebati vremena da se uhoda, pošto je propustio kompletne letnje pripreme, a ispostavilo se da je to bio veliki nedostatak u njegovom slučaju.

Situacija bi mogla da bude sasvim drugačija na proleće, pošto je Suma na pripremama na Kipru bio jedan od najzapaženijih igrača Partizana, a to nije promaklo ni treneru Miroslavu Đukiću.

- Veoma sam zadovoljan kako se odnosi prema radu. Postoji velika razliku u odnosu na jesen, kada je došao totalno nespreman. Ovaj Suma pokazuje želju, bori se...Očekujem da veoma brzo to manifestuje i golovima - istakao je trener crno-belih Miroslav Đukić za "Žurnal".

Uprkos promeni mišljenja o partijama i zalaganju Gvinejca, Đukić i dalje nije doneo odluku da li da ga uvrsti u startnu postavu za prvi meč 1/16-finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj.

To je ujedno i jedna od dve nedoumice za sastav, pošto je konkurent Sumi za poziciju Đorđe Ivanović koji je stigao u januaru iz subotičkog Spartaka kao najkorisniji igrač prvog dela Super lige. Druga zagonetka je pozicija levog beka, pošto Đukić još nije razrešio da li da duel protiv Čeha započne Slobodan Urošević, ili Nemanja Antonov.

Partizan prvi susret šesnaestine Lige Evrope, proti lidera češkog šampionata, igra u četvrtak 15. februara (21.05), na stadionu u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading