(VIDEO) Napoli siguran, Lacio silan, Inter ponovo prosuo bodove

Autor: Ilija Vuksanović

Sport

23.12.2017

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 18. kola Serije A Napoli je uz rekord Hamšika nastavio da gazi ka tituli, Lacio je razbio slabašni Krotone, a Inter je izgubio od Sasuola uz promašen penal Ikardija.

RepublikaFoto: twitter.com/Official SSC Napoli
Marek Hamšik je najbolji strelac u istoriji Napolija

Lacio je na svom terenu do vrha napunio mrežu slabašnog Krotonea. Strelci za "nebesko plave" bili su Lukaku, Imobile, Lulić i Anderson, a sva četiri gola postignuta su u drugom poluvremenu. Sergej Milinković Savić je igrao do 65. minuta kada ga je zamenio Lulić.

Napoli je na svom terenu savladao Sampdoriju uz dosta muke i rekord Hamšika. Gosti iz Đenove su poveli samo što je počela utakmica, Gaston Ramirez je postigao golčinu, Alan je poravnao 15-ak minuta kasnije, Fabio Kvaljarela je potom doneo novo vođstvo gostima, ali su Napolitanci preokrenuli golovima Insinjea i Hamšika 3:2. A to je bio i konačan rezultat utakmice.

Treći gol postigao je Hamšik, to je bio njegov 116. gol u dresu Napolija, i tako je preskočio legendarnog Dijega Armanda Maradonu i sada je najbolji strelac u istoriji kluba.

Đenova je na svom terenu upisala važnu pobedu protiv Beneventa teže nego što se očekivalo, 1:0. Odolevali su igrači fenjeraša Serije A sve do samog kraja kada je skrivljen jedanaesterac. Siguran sa bele tačke u 92. minutu utakmice bio je Lapadula koji je tako doneo važne bodove đenovi u borbi za opstanak.

Sasuolo je na svom terenu priredio senzaciju. Domaćin je slavio protiv Intera, a jedini gol na utakmici postigao je Falcineli u 36. minutu. Ikardi je na samom početku drugog poluvremena mogao da poravna sa bele tačke ali šut kapitena Intera odbranio je golman domaćih.

SPAL je dočekao Torino i uspeo je da remizira sa favorizovanim gostima. Nije sve tako izgledalo jer je Torino posle 10. minuta igre već vodio sa 0-2 golovima Falkea. Ipak domaćin je uspeo preko Vivijanija u 42. minutu da smanji zaostatak, a u 68. minutu Atenući je sa bele tačke doneo bod SPAL-u.

Udineze je demontirao ekipu Verone 4:0. Golove za Udineze su postigli Barak u 28. i 68. minutu, Vidmar 44. minutu i Lasanja u 80. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading