OČAJNIČKI POTEZ: Zvezda kumovala - rival iz Evrope SMENIO TRENERA!

Autor:

Sport

04.12.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin rival iz Lige Evrope Gent bi mogao da takmičenje u Ligi Evrope završi bez bodova, a Belgijanci su čini se kasno povukli radikalan potez.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda - Gent

Zvezda je "kumovala" takvom ishodu, prvo je došla pobeda na "Marakani", da bi i u Belgiji došlo do trijumfa koji je praktično osigurao plasman u nokaut fazu takmičenja. 

Posle tri uzastopna poraza od Crvene zvezde, Varegema i Libereca, ceh je platio Vim de Deker. On više nije trener kluba i zameniće ga Hajn Vanhazebruk. 

On je bio na čelu Genta od 2014. do 2017. godine, da bi posle sjajnih rezultata otišao u Anderleht. Sa Gentom je osvojio titulu prvaka Belgije i Superkup ove zemlje i sada se svi nadaju da bi mogao da stabilizuje ekipu. 

 

Tim je u donjem domu belgijskog prvenstva, a Vanhazebruk će biti četvrti trener ove sezone, pošto su sezonu počeli sa Jesom Torupom, potom ih je preuzeo Laslo Bolonji, da bi posle njega tim nasledil De Deker koji je već sada bivši. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading