(FOTO) RAT NA "SAN SIRU": Milan KRADE Interu NOVOG Pirla!

Autor:

Sport

29.08.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji velikog letnjeg transfera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romanjoli u duelu sa Lukakuom

Sandro Tonali, talentovani vezista Breše koga zbog stila igre mnogi porede sa legendarnim Andreom Pirlom, ovog leta neće pojačati Inter, prenose italijanski mediji.

Kao razlog navodi se transfer politika menadžera "neroazura" Antonija Kontea, koji želi da se osloni na iskusnije igrače. Tonali je već imao dogovor sa finalistom Lige Evrope, po kome bi zarađivao 2,5 miliona evra po sezoni, ali će čelnici Intera uslišiti Konteovu želju i okrenuti se iskusnijim opcijama u vezi, poput Artura Vidala i Ngoloa Kantea.

- Bepe Marota je bio veoma zainteresovan, zbog čega sam ja izbegavao pregovore sa drugim klubovima, čak i sa onima iz inostranstva. Ali momak (Tonali( mora da zna na čemu je i šta donosi budućnost. Ja ne žurim, ali Sandru se žuri - istakao je predsednik Breše Masimo Ćelino.

 

 

I Ćelinu više odgovara da Tonali završi u Milanu. Kada se crta podvuče dobiće isti novac - oko 35.000.000 evra, međutim Rosoneri nude 10.000.000 za pozajmicu, plus 20.000.000 za otkup idućeg leta i još 5.000.000 kroz bonuse.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading