BOMBETINA KAKVA SE NE PAMTI: Mesi prelazi u Seriju A, ali NE u Inter

Autor:

Sport

29.08.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac na meti italijanskog velikana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Jedan od dva najbolja fudbalera današnjice, Lionel Mesi, napravio je pravi haos kada je potvrdio da će napustiti Barselonu ovog leta, pa su svi evorpski velikani počeli da obleću oko njega.

Prvo su se spominjali Mančester siti i Pari Sen Žermen, pa pomalo stidljivo milanski Inter, ali sada je francuski "Lekip" lansirao pravu bombu. Juventus želi da upari Mesija sa Kristijanom Ronaldom!

Uprava "stare dame" je navodno već kontaktirala Mesijevog oca Horhea, sa kojim je obavila prvi razgovor i tako krenula u nemoguću misiju.

Već nekoliko meseci se zna da je Mesi kupio kuću u Milanu, što znači da je spreman na život u Italiji, ali će Juventus pokušati da ga namami da malo skrene i završi u Torinu.

 

Možete li samo da zamislite kako bi funkcionisao tandem Mesi-Ronaldo? Deluje zastražujuće i rivalima već ledi krv u žilama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading