Američka policija pronašla nestalu decu: 36 mališana bili su žrtva jezive torture

Autor:

Svet

29.08.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka policija je u saveznoj državi Džordžija spasila je 36 nestale dece koja su seksualno i fizički zlostavljanja.

RepublikaFoto: youtube.com
Policajci u akciji spasavanja dece

U operaciji pod kodnim imenom "Nisu zaboravljeni", pripadnici jedinice "U.S Marshalls" najpre su spasili 26 mališana, a potom otkrili još 13 lokica dece čiji je nestanak prijavljen.

- Ova nestala deca smatrana su jednim od najtežih i najrizičnijih slučajeva jer su preživela zlostavljanje, uključujući seksualno i fizičko nasilje, eksploataciju - stoji u zvaničnom saopštenju ove jedinice.

Tokom operacije uhapšeno je čak 26 osoba protiv kojih će biti podignuta optužnica po više tačaka: seksualni prestup, posedovanje oružja i droge, kidnapovanje...

 

- Kada uhapsimo kriminalce, dobar je osećaj saznanje da smo loše ljude stavili iza rešetaka. Ali taj osećaj postignuća da smo spasili i nestalu decu, ne može se meriti ni sa čim - zaključeno je u saopštenju.

Nakon što je objavljena vest o akciji spašavanja nestale dece, zvanične institucije izdale su brojna upozorenja roditeljemia o tome kako da zaštite svoju decu da ne postanu žrtve kidnapovanja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading