IZNENAĐENJE: Suarez zabija nož u leđa Mesiju

Autor:

Sport

28.08.2020

10:00 >> 19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinca će ovo zaboleti skoro koliko i bruka protiv Bajerna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez i Leo Mesi

Napadač Barselone Luis Suarez nalazi se na izlaznim vratima "Nou Kampa", nakon što mu je novi trener Ronal Kuman preko telefona poručio da ne računa na njega.

Prema tome, Urugvajac se već okrenuo potencijalnim opcijama za nastavak karijere, a već je počeo da flertuje sa Juventusom, prenose evropski mediji.

 

 

Nije poznato koliko bi "stara dama" morala da plati Kataloncima, ali predsednik "bjanko-nera" Andrea Anjeli se nada da bi Suarez mogao da raskine ugovor sa Barsom, pa da u Torino stigne kao slobodan igrač. Ta priča čak i nije bez osnova, jer se navodi da je Suarez uvređen načinom na koji se klub ophodi prema njemu, te da će tražiti raskid i to na štetu "blaugrane".

Ukoliko bi došlo do ovog transfera, to bi značilo da će Suarez posle šest godina igranja u tandemu sa Lionelom Mesijem zaigrati sa njegovim najvećim rivalom, Kristijanom Ronaldom.

Suarez je karijeru započeo u urugvajskom Nacionalu, a potom je nastupao za Groningen, Ajaks i Liverpul, pre nego što je stigao u Barselonu 2014. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading