Tri promene trenera u dva dana u Premijer ligi?

Autor:

Sport

01.12.2019

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je Votford rano ujutru u nedelju otpustio Kikea Sančesa Floresa, a izgleda da će još dva tima morati da ostanu bez šefa struke, a sve to zbog Evertona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Očajni rezultati ove sezone

"Karamele“ su očajno počele sezonu i nalaze se na rubu zone ispadanja, a posle šokantnog poraza od Lestera u 96. minutu meča engleski mediji prenose da Marko Silva više nije trener kluba iz Liverpula.

Njegov naslednik će prema spekulacijama biti Edi Hau, mladi stručnjak koji godinama uspešno vodi Bornmut. Kako navode engleski mediji on je jednom prilikom priznao da je u mladosti navijao za Everton.

- Bio sam strastveni navijač Evertona kao dete. Uvek mi je san bio da odem na Gudison – naveo je u jednom intervjuu Hau.

Ukoliko se ovo desi onda bi i Bornmut morao da nađe novog menadžera. tako da bismo imali tri promene trenera u Premijer ligi za samo jedan vikend.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading