DA LI NOVAC REŠAVA SVE? PSŽ nudi milion evra Kavaniju, ali mora da uradi OVO

Autor:

Sport

25.09.2017

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Pari Sen Žermena ponudili su milion evra Edinsonu Kavaniju da prepusti izvođenje penala Nejmaru. Svađa dve najveće zvezde "svetaca" dobila je nastavak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pukla bruka

Kavani i Nejmar su se sukobili pre više od nedelju dana na utakmici sa Lionom i to oko toga ko će da izvodi slobodne udarce i penale. Nejmar, koji je stigao u PSŽ za 222 miliona evra, smatrao je da bi on trebalo da čini, pošto je najveća zvezda, dok Kavani kao starosedelac smatra da to pravo pripada njemu.

Svetski mediji se već danima bave sukobom u svlačionici PSŽ-a, a čak su se i igrači podelili na dve grupe. Nejmar nije igrao za vikend protiv Monpeljea, a utakmica je završena bez golova.

Predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi odlučio je da sve reši novcem. Kavani je odbio ponuđeni dodatak na unapred dogovoreni bonus ako bude najbolji strelac kluba. Urugvajcu je navodno važniji ego i dokaz da je on gazda u timu i pored toga što je došao Nejmar.

Al-Kelaifi je tokom vikenda bio na pregovorima sa Kavanijem i njegovim menadžerom u pokušaju da ga ubedi da prepusti izvođenje penala i slobodnih udaraca Nejmaru. Francuski mediji navode da je Urugvajcu ponuđeno milion evra, ali je on to odbio. Takođe, svlačionica pariskog kluba ostala je podeljena na klan oko Nejmara i oko Kavanija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading