Valensija posle preokreta srušila Espanjol!

Autor:

Sport

02.11.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Valensije savladali su Espanjol u gostima sa 2:1 (1:0) u meču 12. kola španske Primere. Slepi miševi sada su osmi sa 17 bodova, dok su Katalonci pretposlednji sa osam.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Važna pobeda za fudbalere Valensije

U 31. Kondogbija je igrao rukom u šesnaestercu, sudija je pokazao na belu tačku, a Mark Roka precizno je plasirao loptu u donji levi ugao za vođstvo domaćih.

Prethodno smo u ranoj fazi meča videli dve velike prilike – u sedmom minutu Čerišev je šutirao malo iznad gola, a dva minuta kasnije na drugoj strani je Silesen odbranio udarac Dardera.

U 56. minutu sudija je posle konsultacija sa VAR tehnologijom poništio penal koji je prvobitno dosudio za Valensiju, ali Slepi miševi nisu posustajali i izjednačili su u 69. minutu – sada je uistinu dosuđen penal posle starta Gomesa Viktora, a Dani Pareho je snažno šutirao i izjednačio rezultat. Preokret je kompletirao Maksi Gomes u 80. minutu, koji je precizno šutirao glavom posle ubacivanja sa leve strane.

U sledećem kolu Valensija dočekuje Granadu, a Espanjol gostuje Atletiku u Madridu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading