Za Nejmara nema mesta u PSŽ dok...

Autor:

Sport

25.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da se najbolji igrač tog tima Nejmar u potpunosti oporavio od povrede, ali da neće dobiti šansu dok se definitivno ne bude znalo da li ostaje ili napušta "Park Prinčeva".

Nejmar saga se nastavlja

Brazilac se poslednjih nedelja dovodio u vezu sa Barselonom i Real Madridom, dok se prethodnih dana pojavilo i ime Juventusa kao potencijalna opcija.

Navodno, Nejmar insistira na odlasku iz Pariza, a sve će se definitivno znati do kraja avgusta kad se završava prelazni rok.

Za njega, u međuvremenu, nema mesta u Tuhelovom timu.

- Nejmar je sve spremniji za igru. Dobro je trenirao sa ekipom tokom prethodne nedelje, sa jakim intenzitetom i sa pravim pristupom. Međutim, stav kluba je jasan: dok se njegovo pitanje ne reši, neće moći da igra. Ako se, recimo, sutra sve rasplete, e onda bi mogao da bude na terenu- rekao je nemački trener uoči utakmice sa Tuluzom u nedelju.

Podsetimo, Nejmar je u PSŽ stigao avgusta 2017. godine za rekordni transfer od 222 miliona evra i njegov ugovor sa Svecima traje do 2022.

Šampion Francuske posle dva kola Lige 1 ima tri boda i zauzima 11. mesto na tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading