Zvezda najbolja u Evropi!

Autor:

Sport

03.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda najdominantnije je prigrabila titulu od svih 39 državnih prvaka u Evropi! Naime, crveno-beli su osvojili 102 od mogućih 111 bodova na 37 odigranih utakmica, odnosno 91,9 odsto, po čemu su na prvom mestu na Starom kontinentu. Iza čete Vladana Milojevića su PAOK, sa 91,1 odsto, a sledi prvak San Marina Tre Pene (89,7 odsto), ukrajinski Šahtjor (86,4 odsto), te Mančester siti, koji je u Premijer ligi osvojio 85,9 odsto mogućih bodova.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zevzda

Okuraženi dostignućem svojih ljubimaca, zvezdaši su već počeli da se spremaju za narednu sezonu. "Delije" pozivaju da ih bude najmanje 20.000 na svakom meču, odnosno da se kupi najmanje toliko pretplatnih karata.

- Prošle sezone smo postavili standarde u navijačkom svetu. U revanšu za plasman u Ligu šampiona (gostovanje Salcburgu) bilo nas je više od domaćina, a hukom krcate Marakane smo oduvali budućeg evropskog šampiona. Isti klub pobeđuje i Liverpul i Radnik, zato mi kao navijači moramo da poštujemo sebe, naš klub, ali i naše protivnike u domaćoj ligi. Hajde da kada neki zvezdaš pita na blagajni da li ima mesta, dobije odgovor: "Ima, ali su zauzeta, 20.000 sezonskih karata" - stoji u pozivu "Delija".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading