Fudbaler Bačke digao buru u srpskom fudbalu: Bog će vam naplatiti, a ne kladionica!

Autor:

Sport

06.05.2019

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi skalnda je izbio na meču Bačke i Rada! Sudije su sve zakuvale u duelu od velikog značaja za opstanak. Gosti su pobedili 2:1, preskočili direktnog rivala na tabeli, a domaćini upiru prstom na pomoćnog sudiju Dejana Petrovića i glavnog Iliju Brdara, kao režisere takvog ishoda meča. Iskusni fudbaler Bačke, Dragan Žarković nije mogao da se suzdrži i sav bes je iskalio na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Bačke

Naime, pri rezultatu 2:1, Bačka je postigla gol, ali je on poništen, i to tek pošto su fudbaleri Rada izvršili pritisak na pomoćnika Petrovića, a Brdar, posle konsultacija sa kolegom, dodelio loptu Beograđanima, jer je, kako je procenjeno, gol postignut iz ofsajda.

Sa snimka Superlige teško je proceniti da li se igrač Bačke nalazio u nedozvoljenoj poziciji pošto mu je lopta, odbivši se od glave njegovog saigrača, stigla u posed, a on je poslao u mrežu. Kako bilo, odluka Brdara potpuno je izbacila iz takta igrače domaćeg tima, koji su već proslavili pogodak - toliko da su svi kao jedan sa svoje polovine u stampedu jurnuli ka pomoćniku.

Fudbaler Bačke Dragan Žarković posle utakmice oglasio se na svom Facebook profilu, gde je naglasio da je "potresen i psihički izmoren u poslednje tri godine igrajući fudbal u Srbiji."

RepublikaFoto: youtube.com/Superliga Srbija
Scena sa "spornog" meča

- Ne pamtim kada sam napisao neki status, ali ovo je jače od mene. Toliko sam potresen i psihički izmoren u poslednje tri godine igrajući fudbal u Srbiji i verovatno je 90 posto momaka koji su ceo život posvetili ovom sportu u sličnoj situaciji kao i ja - napisao je 33-godišnji defanzivac.

Žarković je rekao da je stanje u sprskom fudbalu neizdrživo.

- Nikada nikome nisam pomislio a kamoli učinio zlo, ali ovo što nama rade iz godine u godinu, iz meseca u mesec, iz nedelje u nedelju je neizdrživo.

- Želim da poručim svakom čoveku koji je direktno ili indirektno učestvovao i učestvuje i dalje u srozavanju srpskog fudbala, na najniže moguće grane. Od kada postoji ovaj sport, ne misleći na posledice, ne misleći ni jednog trenutka na momke koji ceo život sanjaju o fudbalu, koji ga treniraju skoro ceo svoj život, koji su se odrekli svega ne bi li našli uhlebljenje u ovom sportu, koji su rizikovali bukvalno sve da dođu do krajnjeg cilja igrajući fudbal u Srbiji, da je Bog veliki i da sve vidi.

- I jednog dana ćete doći na naplatu, ali ne na kladionici, nego kod dragog Gospoda, ali tada oko vas neće biti nikoga da vam da drugu šansu ili da vam odigra prvo poluvreme "gol-gol" a drugo "četiri plus -zaključio je Dragan Žarković na svom Fecebook profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading