"ĐAVOLI" SU U OPASNOJ FORMI: Junajted zaboravio PSŽ i očitao lekciju Čelsiju!

Autor:

Sport

18.02.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda su se plasirali u četvrtfinale FA kupa Engleske pošto su savladali Čelsi sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Bila je ovo još jedna dobra partija izabranika Olea Gunara Solskjera, a sve je rešeno u prvih 45 minuta.

Ne može se reći da je Čelsi igrao slabo, naprotiv, imali su nekoliko dobrih prilika, ali je Junajted na golu imao sigurnog Serhija Romera.


Erera je bio taj koji je prvi doneo radost navijačima Junajteda. U 31. minutu posle odličnog centaršuta sa leve strane koji je uputio Pol Pogba, Erera je skočio, šutirao glavom i zatresao mrežu domaćina. 

Sve je rezultatski završeno u 45. minutu. Centrirao je Markus Rašford, a Pol Pogba je skočio između Aspilikuete i Ridigera i udarcem glavom još jednom primorao Kepu Arisabalagu na kapitulaciju. 

U nastavku, Čelsi je pokušao sve da dođe makar do gola, naročito su bili agilni u pevih 15 minuta nastavka, ali je odbrana Junajteda bila sigurna i gosti su mirno priveli meč kraju. 

Bila je ovo 11. pobeda Solskjera u njegovoj 13. utakmici na klubi ekipe sa "Old Traforda". Stigla je posle poraza u Ligi šampiona od Pari Sen Žermena i uoči derbija Premijer lige sa Liverpulom koji se u nedelju igra u Mančesteru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading