Još jedno pojačanje za Seriju A iz Madrida

Autor:

Sport

25.01.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera igraju solidno ove sezone i trenutno se nalaze na trećem mestu Serije A što i nije tako loše obzirom da to mesto na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Godin

U klub je nedavno stigao bivši sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota, i polako ali sigurno se već vidi njegov pečat.

Naime, dugogodišnji stub odbrane Atletiko Madrida, Dijego Godin, prošao je medicinske preglede i od leta će postati novi član Intera!

Ovu vest je prenela "Gazeta delo Sport", čime su samo potvrdili svoje pisanje od pre nekoliko nedelja, kada su i najavili ovakav scenario.

Godin je odbio da produži ugovor sa Atletikom, želeo je da se oproba u Seriji A, i odlučio je da kao slobodan agent, šest meseci pre isteka ugovora, dogovori svoj sledeći posao.

Godin je juče obavio preglede, dogovorio lične uslove i na kraju sezone će se oprostiti od Atletika sa kojim je osvojio La Ligu, dve Liga Evrope, Kup Kralja i čak tri Superkupa Evrope, ali treba dodati i da ima dva izgubljena finala Lige šampiona i to oba od Real Madrida.

Urugvajac je član "Jorgandžija" od leta 2010. godine kada je stigao iz Viljareala i za Atletiko je odigrao 364 utakmice i postigao 24 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading