KOSANOVIĆ: Šef je na godišnjem, nadam se da će TSC sledeće sezone biti prvoligaš!

Autor:

Sport

21.11.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su sa 4:1 protiv ekipe TSC-a i plasirali se u četvrfinale Kupa Srbije. Na konferenciji nakon meča umesto Vladana Milojevića pojavio se njegov pomoćnik Milan Kosanović koji se malo i našalio na račun šefa štučnog štaba crveno-belih.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milan Kosanović

- Uvek su utakmice posle pauze teške. Ušli smo malo slabije u meč, a TSC se pokazao kao ozbiljan protivnik. Utakmica je bila fer i korektna, a svako od igrača je iskoristio šansu. Najbitniji nam je bio prolaz, a sačuvali smo ekipu za subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Radničkog iz Niša. Želim da TSC-u da sledeće godine igra sa nama u društvu, jer mislim da to zaslužuje. Mi se okrećemo utakmici protiv Niša, a onda i protiv Napolija - rekao je Kosanović novinarima posle utakmice.

Sabo je bio sažet i jasan.

- Čestitam Crvenoj zvezdi, sasvim zasluženo je prošla dalje. Mi smo došli da pokažemo da znamo da igramo fudbal. Znali smo da je Zvezda veliki favorit i ispostavilo se da je tako bilo. Imali smo neke šanse, ali imala je i Zvezda. Ovaj rezultat je realan, momcima nemam šta da zamerim, pokazali su da znaju da igraju. Igrači su manje igrali su iskoristili minutažu, što nam znači jer će nam trebati u nastavku takmičenja, već za vikend nas čeka teško gostovanje Metalcu u Gornjem Milanovcu - rekao je Sabo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading