(VIDEO) IMA DOKAZA! NA CRVENOJ PLANETI POSTOJALA DREVNA CIVILIZACIJA!

Autor:

Razonoda

02.05.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Džo Vajt iz Bristola, na poslednjim snimcima dospelim sa rovera "Curiosity" koji je NASA lansirala na Mars 2012. godine, pronašao je "dokaz" da je na crvenoj planeti postojala drevna civilizacija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Vajt, inače i amater astrolog, tvrdi da je na tim snimcima uočio statuu koja izgleda poput glave drevne ratnice, prenosi Index.hr.

- Pronašao sam nešto što bi mogla da bude malena ženska glava, na snimcima koji su stigli s rovera "Curiosity" koji se nalazi u krateru Gejl na Marsu - tvrdi on.

Kako kaže, glava je velika samo nekoliko centimetara i smatra da se radi o glavi ratnice zbog kacige slične onima kakve su nosili ratnici na zemlji u periodu srednjeg veka.

- Čini mu se da na čelu ima oznaku, a crte lica su zanimljive, pomalo podsećaju na egipatske. Ovo je samo jedan od nekoliko stotina artefakata koje sam pronašao na Marsu u poslednjih nekoliko godina, a koje bi mogle biti dokaz da je nekad tamo živela drevna civilizacija - zaključio je Vajt.

Otkrića do kojih dolazi pažljivim pregledom Nasinih snimaka, Vajt objavljuje na svom Jutjub kanalu ArtAlienTV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading