JEZIV SNIMAK OTMICE: Žena kidnapovana usred bela dana, a kasnije pronađena mrtva u izgorelom automobilu!

Autor:

Svet

15.04.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kidnapovanje i tragičan kraj

JEZIV SNIMAK OTMICE: Žena kidnapovana usred bela dana, a kasnije pronađena mrtva u izgorelom automobilu!

Foto: SEMINOLE COUNTY SHERIFF'S OFFICE


Ketrin Altagrasija Gerero De Aguasvivas, 31-godišnjakinja iz Floride, doživela je strašnu sudbinu kada je kidnapovana usred bela dana na prometnoj raskrsnici, da bi kasnije bila pronađena mrtva u izgorelom automobilu. Svedok koji se nalazio u automobilu iza njih snimio je zastrašujuću scenu i odmah pozvao hitnu pomoć.

Republika

Foto: SEMINOLE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Na snimku se vidi kako joj prilazi čovek sa maskom

 

Na snimku se vidi kako maskirani muškarac prilazi automobilu Ketrin, držeći pištolj od 10 mm. Detektivi iz kancelarije šerifa okruga Seminole istražuju ovaj slučaj, tragajući za osumnjičenima za ovo brutalno ubistvo.

 


Uznemirujući detalji

Šerif Denis izjavio je na konferenciji za novinare da je zgrožen snimkom i istakao da je neverovatno zastrašujuće posmatrati smelost osumnjičenog kako izlazi iz automobila usred bela dana noseći oružje. Nakon manje od dva sata od otmice automobila, policija je dobila izveštaje o pucnjavi i dimu u okrugu Oceola, gde je pronađeno ugljenisano vozilo na gradilištu.

 

Foto: DRUSTVENE MREZE

Ubijena i ostavljena u zapaljenom autu

 

Tragični gubitak

Ketrin Altagrasija Gerero De Aguasvivas, poreklom iz Dominikanske Republike, živela je sa suprugom u predgrađu Majamija Homested, gde su zajedno radili u berbernici i kozmetičkom salonu. Krađa automobila dogodila se samo četiri dana pre njenog 32. rođendana. Istražitelji veruju da ju je napadač naterao da se odveze do gradilišta, a osumnjičeni je bio upoznat sa tim područjem.

Nelogičnosti i nepoznanice

Šerif je istakao da postoji mnogo nelogičnosti u ovom slučaju, kao što je činjenica da ni Ketrin ni njen muž nisu pozvali policiju tokom incidenta. Takođe, postavlja se pitanje zašto je stala na crveno svetlo i zašto nisu reagovali na pretnju koju je Ketrin prijavila svom suprugu pre nego što je kidnapovana.

Traganje za osumnjičenima

Vlasti nisu objavile više detalja o osumnjičenima u slučaju, ali ističu da Ketrin Altagrasija Gerero De Aguasvivas i njen suprug nisu pozvali policiju tokom incidenta. Detektivi i dalje tragaju za osumnjičenima za ovo strašno ubistvo, a policija je saopštila da njen suprug nema krivični dosije u Sjedinjenim Državama. Ovaj tragičan incident ostaje obavijen mnogim nepoznanicama, ostavljajući porodicu i istražitelje u potrazi za odgovorima na pitanja koja ih muče.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading