PRONAĐENO TELO DEVOJKE U NAPUŠTENOJ CRKVI: Tragala za ukletom kućom sa duhovima (VIDEO)

Autor:

Svet

11.04.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji kažu da je žrtva bila izbodena kamperskim nožem i da je iskrvarila na smrt.

PRONAĐENO TELO DEVOJKE U NAPUŠTENOJ CRKVI: Tragala za ukletom kućom sa duhovima (VIDEO)

Foto: X/Tg3/Printscreen

Nakon što je telo 22-godišnje Francuskinje ovog vikenda pronađeno u napuštenoj crkvi u italijanskoj dolini Aosta, oglasila se tamošnja policija.

Nagađaju da je devojka tu dospela tragajući za ukletom kućom za koju se veruje da sadrži duhove. Takođe, navode da je članovima porodice i prijateljima otkrila svoje namere pre nego što je napustila selo u blizini Liona u kojem je živela. 

Prema pisanju CNN,  portparol policije u gradu La Sale smatra da je žrtva možda pokušala odraditi izazov na TikToku, a koji je povezan s takmičenjem u lovu na duhove. Nisu isključili ni druge teorije, te nagađaju da se možda radi i o ubistvu uz pristanak, žrtvovanju ili pokušaju izvođenja šaljivog sadržaja za društvene mreže koji se neplanirano oteo kontroli.

Policija i dalje traga za mladićem koji je viđen s njom. Navode i da su na tom području zabeležena druga dva slučaja nestanaka te da bi mogli biti povezani. Žrtva i prijatelj s kojim je viđena, navodno su bili odeveni poput vampira.

Jedan od svedoka tvrdi da je mlada žena bila bleda i mršava, a da je muškarac imao tamnu kosu i maslinastu put. Naglasio je da je djevojka izgledala kao "hodajući leš".

Regionalni tužitelj za lokalne je medije izjavio da se istražuje i prisutnost bordo kombija koji je uočen na snimcima kamera u blizini crkve prošle nedelje.

Istražitelji kažu da je žrtva bila izbodena kamperskim nožem i da je iskrvarila na smrt. Dodaju da je pogođena s dva hica iz vatrenog oružja u vrat i jednim u trbuh te da je moguće da su naneseni nakon što je umrla.

Kažu da je deo krvi bio sastrugan s poda i uklonjen s mesta zločina te da nisu pronašli tragove borbe. Uz telo žrtve pronađeni su rozi slezovi kolačići i nekoliko namirnica kupljenih u lokalnoj prodavnici. Na sebi je imala dugi tamni kaput, a ispod njega bež helanke i trenerku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading