POJAVIO SE SNIMAK JEZIVE NESREĆE U ITALIJI! Di džej sa srpskim državljanstvom i ukrajinska manekenka IZGORELI U FERARIJU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-putu su ostali tragovi stravične nesreće nakon što se skupoceni automobil prepolovio i zapalio.

POJAVIO SE SNIMAK JEZIVE NESREĆE U ITALIJI! Di džej sa srpskim državljanstvom i ukrajinska manekenka IZGORELI U FERARIJU! (VIDEO)

Foto: VIGILI DEL FUOCO / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE, Instagram printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak stravične nesreće koja se dogodila pre više od nedelju dana u Italiji, u kojoj su život izgubili državljanin Srbije i manekenka iz Ukrajine.

Nesreća se desila tokom nedelje katoličkog Uskrsa, kada se Ferari GTC4, u kojem su bili oboje, sudario sa zaštitnom ogradom, prepolovio se i zapalio.

Na licu mesta poginuli su Hisni Kestaj (40), di džej sa srpskim državljanstvom i ukrajinska manekenka Ana Krajevska (21).

Na društvenim mrežama sada se pojavio jeziv snimak nesreće. Na njemu se vidi kako prednji deo skupocenog vozila guta vatra, dok je zadnji deo vozila odbačen nekoliko metara dalje.

 

 

Na auto-putu su ostali tragovi stravične nesreće nakon što se skupoceni automobil prepolovio i zapalio.

Životi su izgubljeni na licu mesta kada se u nedelju, na katolički Uskrs, Ferari sudario sa zaštitnom ogradom, prepolovio se i zapalio. Svaka pomoć za oboje stigla je prekasno, a vatrogasci su navodno pet sati pokušavali da izvuku njihova ugljenisana tela. Mediji izveštavaju da je Ana bila manekenka iz Odese, dok su oboje živeli u Švajcarskoj.

Prema rekonstrukciji istražitelja, postoji mogućnost da su se njih dvoje sreli u klubu Sion, gde je di-džej puštao muziku noć pre nesreće.

Identifikaciju di-džeja izvršio je njegov brat na uskršnji ponedeljak, nakon što je policija kantona pronašla trag koji je vodio do njega. Nesreća se dogodila oko podneva u nedelju, a smatra se da je Ferari bio u pokretu brzinom od 200 kilometara na sat, izletio je na vlažnom kolovozu i sudario se sa ogradom.

Međutim, pravi uzrok nesreće još nije potpuno utvrđen.

Udar je bio toliko snažan da se automobil prepolovio. Prednji deo je udario u betonsko saobraćajno ostrvo i zapalio se, dok je zadnji deo vozila odbačen pedesetak metara dalje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading