OVO JE SRPSKI DRŽAVLJANIN KOJI JE IZGOREO U FERARIJU! Zakucao se u zid, sa njim stradala još jedna osoba! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.04.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nema informacija ko je druga žrtva.

OVO JE SRPSKI DRŽAVLJANIN KOJI JE IZGOREO U FERARIJU! Zakucao se u zid, sa njim stradala još jedna osoba! (FOTO)

Foto: facebook

Italijanska policija je objavila ime i prezime vozača državljanina Srbije koji je danas stradao u saobraćajnoj nesreći u Italiji.

Tom prilikom, vozeći skupoceni "ferari" on se zakucao u zid i tom prilikom, vozač i suvozač su stradali na licu mesta.

Hisni Kestaj (40), švajcarski državljanin i stanovnik Vilneva u kantonu Vo, upravljao je belim Ferarijem u trenutku nesreće. Sa njim je bila žena, koja je takođe izgubila život nakon sudara sa zaštitnim zidom, prilikom čega se automobil prepolovio. Kestaj je poznat kao lokalni di-džej.

Druga žrtva, međutim, još nije identifikovana. Međutim, jedno je sigurno: žena koja je umrla zajedno sa di-džejem nije bila njegova žena. Zato što supruga Hisnija Kestaja nije u Italiji, već živi na Kosovu, zajedno sa decom od 11, odnosno 14 godina.

 

 

Prema izveštajima italijanskih medija, on je prethodne noći nastupao u noćnom klubu u kantonu Vale u Švajcarskoj. Puštao je muziku do ranih jutarnjih sati, a nakon što je verovatno imao premalo sna, seo je za volan automobila koji može da postigne brzinu od preko 300 kilometara na sat.

Skupoceni automobil, "Ferrari GT4 Lusso", koji može da postigne brzinu od 335 kilometara na sat, nije išao sporo u trenutku sudara, već je prema saobraćajnoj policiji koja je intervenisala na licu mesta, išao brzinom od preko 200 kilometara na sat. Identitet vozača, Hisnija Kestaja, potvrdio je njegov brat, pruživši važne detalje policiji koja je istraživala nesreću. Tužilaštvo regije Verčeli je naložilo DNK testiranje za identifikaciju ugljenisanih tela.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading