SRBIN VOZIO 200 KILOMETARA NA ČAS, PA POGINUO U FERARIJU! Užasni detalji nesreće u Italiji - UGLJENISANO TELO NA SUVOZAČEVOM MESTU MISTERIJA!

Autor:

Hronika

02.04.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil je putovao iz Ivree ka Santiji.

SRBIN VOZIO 200 KILOMETARA NA ČAS, PA POGINUO U FERARIJU! Užasni detalji nesreće u Italiji - UGLJENISANO TELO NA SUVOZAČEVOM MESTU MISTERIJA!

Foto: Vigili del Fuoco

Muškarac (41) iz Srbije, koji živi u Švajcarskoj, i neidentifikovana devojka poginuli su u nedelju u Italiji kada se "Ferari" kojim su putovali zakucao u zaštitnu ogradu na putu. Prema sumnjama, nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine, a mediji navode da je "Ferari" sa švajcarskim tablicama vozio čak 200 kilometara na sat.

Ferari Gtc4, čija je vrednost oko 250.000 evra, nakon sudara se prepolovio na pola i zapalio, a vozač Srbin i njegova saputnica nisu uspeli na vreme da izađu iz vozila.

Foto: Vigili del Fuoco

Mesto nesreće

Fotografije sa lica mesta prikazuju stravičan prizor - prednji deo vozila je, nakon što je probio zaštitnu ogradu, zgužvan o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgoreo, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje na parkingu.

Iz stanja vozila je jasno da se kretao izuzetno velikom brzinom, što potvrđuje i činjenica da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tela i uklone ostatke Ferarija. Italijanski mediji izveštavaju da je u ponedeljak brat vozača došao u policijsku stanicu Setimo Torineze kako bi identifikovao telo muškarca.

Druga žrtva nesreće, takođe ugljenisana i neprepoznatljiva, još uvek nije identifikovana. Za njeno identifikovanje biće potreban DNK test. Prema informacijama iz "La Stampe", automobil je putovao iz Ivree ka Santiji. Pretpostavlja se da je automobil proklizao na mokrom kolovozu i udario u zaštitnu ogradu sa leve strane.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading