VEROVAO DA SU MU DECA ZLI ZOMBIJI, PA IH RASKOMADAO I ZAPALIO! Stravično ubistvo - ugušio i ženu, a sve zbog OVOGA!

Autor:

Svet

11.04.2024

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti mu smrtna kazna!

VEROVAO DA SU MU DECA ZLI ZOMBIJI, PA IH RASKOMADAO I ZAPALIO! Stravično ubistvo - ugušio i ženu, a sve zbog OVOGA!

Foto: Ada County Sheriffs Office

Čad Dejbel iz Ajdaha optužen je da je ubio svoju bivšu suprugu Tami Dejbel i dvoje dece, Džošuu „Džej Džej” Valou (7) i Tajli Rajan (16). Majka dece, Lori Valou Dejbel, osuđena je prošle godine na doživotni zatvor zbog ubistava, piše Bi-Bi-Si.

Ako sud proglasi Dejbela (55) krivim, preti mu smrtna kazna. On se izjasnio da nije kriv. Tužioci su juče na početku suđenja rekli da su on i Valou verovali da su njena deca zli duhovi i zombiji i da su ih ubili 2019. godine, otprilike godinu dana nakon što se par upoznao na verskom događaju.

Dete raskomadano i spaljeno

U optužnici se navodi da je par imao aferu dok je Dejbel još bio u braku i da su želeli da se "oslobode" njegove supruge.

"Pobrinuo se da niko, nijedan zakon ne stane na put njegovoj željenoj sudbini. Njegova želja za seksom, novcem i moći navela ga je da sledi ove ambicije. Sve je to dovelo do smrti njegove žene i dvoje nevine dece", rekao je tužilac Rob Vud.

Nakon duge potrage, policija je pronašla ostatke dece zakopane na Dejbelovom imanju u junu 2020. Jedno dete je raskomadano i spaljeno, dok je drugo bilo vezano. Tami Dejbel umrla je od gušenja u oktobru 2019, 17 dana pre nego što se Dejbel udala za Valou na ceremoniji na Havajima.

Advokat pokušava da krivicu svali na brata

Dejbelov advokat Džon Prior rekao je da DNK njegovog klijenta nije pronađen na ostacima dece i za ubistva okrivio Vallovovog brata Aleksa Koksa, koji je umro 2019. U vreme njegove smrti, policija je istraživala incident u kojem je Koks ubio četvrti muž njegove sestre Čarlsa Valoua. Advokat navodi da je njegov DNK pronađen na komadu plastike pored posmrtnih ostataka dece.

Prior takođe tvrdi da nema dokaza koji bi sugerisali da je Tami Dejbel ubijena i da je to bio nesretan slučaj. Očekuje se da će suđenje trajati oko devet nedelja.

Pedesetogodišnja Lori Valou osuđena je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog ubistva dvoje dece i namere da ubije bivšu suprugu svog muža. Tužioci su naglasili da je majka iz Ajdaha postala opsednuta apokalipsom i da veruje da njena deca moraju biti ubijena da bi otišla u raj, navodi Skaj njuz.

Tvrdi da je razgovarala sa decom nakon njihove smrti

Naveli su da je Valou verovala da su njen sin i ćerka zombiji, dok je ona bila boginja poslata da započne biblijsku apokalipsu. Izrečene su joj ukupno tri doživotne kazne, po jedna za svaku od optužbi.

Pre izricanja presude, ona se obratila sudu tvrdeći da joj je iskustvo bliske smrti omogućilo komunikaciju sa „svetom duhova“. Ona je sudiji rekla da zna "pouzdano" da su njena deca i Tami Dejbel srećni na nebu. Ona tvrdi da je razgovarala sa svojom decom nakon njihove smrti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading