"STAVITE MU POVODAC DA SE NE IZGUBI": Najnoviji urnebesan ispad Bajdena, nema kraja njegovom sramoćenju! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.04.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD delovao dezorijentisano.

"STAVITE MU POVODAC DA SE NE IZGUBI": Najnoviji urnebesan ispad Bajdena, nema kraja njegovom sramoćenju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Samo nekoliko dana nakon što su se sastali na virtuelnom samitu "Quad", predsednik SAD Džo Bajden (81) i japanski premijer Fumio Kišida (66) susreli su se licem u lice na Južnom travnjaku.

Ovaj susret je bio od velikog značaja, jer su dvojica lidera imala priliku da prodube svoje odnose i razgovaraju o ključnim pitanjima.


Pre formalnih razgovora, Bajden i Kišida su se srdačno pozdravili, a zatim su zajedno intonirali nacionalne himne SAD i Japana. Nakon toga, usledio je pregled počasne garde američke vojske, što je bio važan deo ceremonijalnog protokola.

Jedan od neobičnih trenutaka tokom ceremonije bio je kada je vojni pomoćnik pozdravio Bajdena i Kišidu. Predsednik SAD je podigao desnu ruku da uzvrati pozdrav, ali je zatim spustio, dok je pomoćnik uputio dvojicu lidera gde da stanu.

 

Tokom pregleda počasne garde, primećeno je da je Bajden delovao zbrzano, a njegov hod je bio primetno ukočen i nesiguran. Ovo je izazvalo pažnju prisutnih i komentare na društvenim mrežama.

 

 - Zašto Džo Bajden izgleda tako izgubljeno i zbunjeno? Kakva je sramota od ovog čoveka - prekorio je konzervativni X nalog po imenu Proud Elephant.

- Bar se nije naklonio više puta kao neko - rekao je korisnik Džigin Jalen, misleći na ministarku finansija Dženet Jelen tokom prošle godine u poseti Kini.

- Mogli bi i da mu stave povodac. Bukvalno ga treba voditi okolo da se ne izgubi. Ovo je tako sramotno - napisao je drugi korisnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading