TROGODIŠNJA DEVOJČICA SE UBILA OČEVIM PIŠTOLJEM! U igri sebi ispalila metak u oko!

Autor:

Svet

09.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog tragičnog događaja, jedan muškarac je priveden na saslušanje u vezi sa pucnjavom, ali je ubrzo pušten. Iz policije su saopštili da ne planiraju podizanje optužnice protiv njega, ali nisu precizirali da li je privedeni muškarac bio otac devojčice.

TROGODIŠNJA DEVOJČICA SE UBILA OČEVIM PIŠTOLJEM! U igri sebi ispalila metak u oko!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Užasna tragedija pogodila je porodicu u Filadelfiji kada je trogodišnja devojčica slučajno upucala sebe očevim pištoljem. Devojčica je pronašla oružje u porodičnoj kući i ne znajući šta radi, igrala se s njim, što je nažalost rezultiralo njenom smrću.

Devojčica se upucala u oko u prošlu subotu.U trenutku nesreće oba roditelja su bila u kući.


Odmah je prebačena u bolnicu, ali nažalost, nije preživela. Umrla je dva dana po prijemu.

Izveštaji policije otkrivaju da pištolj nije bio osiguran, čime je omogućen pristup oružju koje je završilo u rukama devojčice. 


Nakon ovog tragičnog događaja, jedan muškarac je priveden na saslušanje u vezi sa pucnjavom, ali je ubrzo pušten. Iz policije su saopštili da ne planiraju podizanje optužnice protiv njega, ali nisu precizirali da li je privedeni muškarac bio otac devojčice. Ova situacija dodatno baca senku sumnje na celu tragediju.

Ova nesreća se dogodila samo dan nakon što je još jedan otac iz Filadelfije optužen za ubistvo iz nehata jer je njegov trogodišnji sin na isti način izgubio život. Ove uzastopne nesreće naglašavaju hitnost edukacije o sigurnom rukovanju oružjem i potrebu za zakonskim merama koje bi mogle sprečiti slične tragedije u budućnosti.

Sve ovo je duboko potreslo zajednicu i ostavlja nas s pitanjem kako možemo bolje zaštititi našu decu od ovakvih tragičnih događaja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading