CRNI GOLF PRATI DECU PO BANJALUCI? Roditelji u panici, alarmirana i policija

Autor:

Svet

09.04.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno je isto vozilo primećeno i u naselju Petrićevac, a ta saznanja su prijavljena policiji

CRNI GOLF PRATI DECU PO BANJALUCI? Roditelji u panici, alarmirana i policija

Foto: Ahmed Hadrovic / Sipa Press / Profimedia

Banjalučka policija pokrenula je istragu nakon što se među roditeljima dece koja idu u vrtić pojavila informacija da je nepoznata osoba crnim ”golfom” presretala decu i nudila im novac da uđu u automobil!

Informacija se pojavila u vajber grupi, koja okuplja više roditelja, gde je navedeno da je u naselju Lazarevo nepoznata osoba u crnom ”golfu”, zatamnjenih stakala, navodno nudila novac deci da uđu u automobil, prenosi Kurir.

Navodno je isto vozilo primećeno i u naselju Petrićevac, a ta saznanja su prijavljena policiji.

U PU Banjaluka navode da je nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se nepoznato lice iz automobila ”golf”, koje se kretalo u naselju Lazarevo, obratilo maloletnom licu nudeći mu novac i vožnju.

”To je izazvalo strah i uznemirenost kod maloletnika, koji se udaljio iz te ulice. Policijski službenici PU Banjaluka preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja i provere navoda navedene prijave”, rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojnović.

Kad smo kod Banjaluke, dve učenice Tehnološke škole u Banjaluci potukle su se u petak u blizini ove obrazovne ustanove, rekao je za banjalučke Nezavisne novine direktor škole Dejan Čutura.

Čutura je rekao da jedna od devojčica imala krvarenja nosa, ali, kako kaže, ne bi trebalo da se radi o težim telesnim povredama.

"Hitna pomoć je odvezla jednu devojčicu, čekamo da se utvrdi koji je stepen povrede. Tukle su se dve devojčice iz istog razreda, koje su navodno i drugarice i razlog još uvek ne znamo", kazao je Čutura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading