UBIO SUPRUGU U KOJU SE KLEO, A ONDA JE RASKOMADAO NJENO TELO: Policajci ostali bez reči kada su otkrili šta je pre zločina PRETRAŽIVAO NA GUGLU

Autor:

Svet

09.04.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je inače, kako je istraga utvrdila, pre zločina došao do zaključka kako ne bi mogao da se nosi sa njenom smrću ako će mu Bog to zameriti, pa je na Guglu pretraživao neke čudne stvari

UBIO SUPRUGU U KOJU SE KLEO, A ONDA JE RASKOMADAO NJENO TELO: Policajci ostali bez reči kada su otkrili šta je pre zločina PRETRAŽIVAO NA GUGLU

Foto: Lincolnshire Police

Britanac Nikolas Metson priznao je ubistvo supruge Holi Bramli (26) koje se odigralo u martu 2023. godine.

"Zlo čudovište", kako mu je bio nadimak u medijima, osuđen je na doživotnu robiju jer je posle brutalnog ubistva platio 60 evra prijatelju da mu pomogne da zajedno bace ostatke njenog tela.

U tom pojmu "ostaci" krije se gađenje cele Velike Britanije prema Metsonu, budući da je policija u istrazi utvrdila da je ni manje ni više nego raskomadao telo svoje žene u koju se pred njenu smrt kleo kako je voli "najviše na svetu".

Metson je svoju suprugu ubo nožem najmanje četiri puta pre nego što je raskomadao njeno telo na više od 200 komada i nedelju dana dana ih je držao u zamrzivaču njihovog zajedničkog stana u Linkolnu.

Ostatke njegove supruge pronašao je slučajni prolaznik koji je isprva mislio da pripadaju uginuloj ili ubijenoj životinji, piše Sky News. 

Ubica je inače, kako je istraga utvrdila, pre zločina došao do zaključka kako ne bi mogao da se nosi sa njenom smrću ako će mu Bog to zameriti, pa je na Guglu tražio pojmove:

"Oprašta li Bog ubistvo?".

Pored toga, Metson je ukucavao i "šta mogu dobiti ako mi žena umre".

Nakon njene smrti, ubojica je poslao poruku prijateljima svoje supruge s njenog Fejsbuk profila kako bi ih prevario da pomisle da je još živa - i poslao sebi novac s njenog bankovnog računa.

Snimke nadzornih kamera pokazale su Metsona kako premešta veliki broj torbi iz stana na 14. spratu 25. marta 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading