NEVEROVATNO OTKRIĆE TAKERA KARLSONA: Šta je Orban rekao o sukobu Rusije i Ukrajine?

Autor:

Svet

07.04.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taker Karlson otkriva tajne razgovora sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom

NEVEROVATNO OTKRIĆE TAKERA KARLSONA:  Šta je Orban rekao o sukobu Rusije i Ukrajine?

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia


Američki novinar Taker Karlson nedavno je otkrio javnosti šta mu je mađarski premijer Viktor Orban rekao iza kamera o sukobu Rusije i Ukrajine. Karlson je istakao da je Orban veoma pametan čovek, a njihov razgovor je rasvetlio neke zanimljive detalje.

Pogled iz ugla mađarskog premijera

Karlson je otkrio da je, pitajući mađarskog premijera da li će Ukrajina pobediti u sukobu sa Rusijom, dobio zanimljivu reakciju. Orban je, prema Karlsonovim rečima, reagovao kao da je pitanje potpuno besmisleno, što baca novo svetlo na Orbanovu percepciju ovog geopolitičkog sukoba.



Mađarski lider o snazi Rusije i Ukrajine

Jedna od ključnih tačaka razgovora bila je Orbanova tvrdnja da je Ukrajina sićušna u poređenju sa Rusijom. Ovo izlaganje ukazuje na Orbanovu jasnu percepciju odnosa snaga između ove dve zemlje i sugeriše da on ne veruje u mogućnost pobede Ukrajine nad Rusijom.

Ova otkrića Taker Karlsona pružaju uvid u Orbanovu perspektivu o sukobu između Rusije i Ukrajine, kao i u njegovu analizu odnosa snaga između ove dve zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading