PREMINULA DEVOJČICA (13) KOJA JE SILOVANA! Majka je ostavila kod DRUGARICE, a onda se dogodila nezapamćena tragedija

Autor:

Svet

03.04.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je utvrdila nekoliko ozbiljnih nelogičnosti

PREMINULA DEVOJČICA (13) KOJA JE SILOVANA! Majka je ostavila kod DRUGARICE, a onda se dogodila nezapamćena tragedija

Foto: shutterstock

Malo francusko mesto Kofri potpuno je zaprepašćeno nezabeleženom tragedijom u kojoj je život izgubila trinaestogodišnja devojčica po imenu Šenon.

Šenon je pre tri nedelje bila kod drugarice gde je silovana, a kada je dovezena u bolnicu primljena je sa povredama opasnim po život.

Šenon je jako brzo upala i u komu iz koje se nažalost nije probudila, te je 27. marta proglašena mrtvom.

Kako prenose francuski mediji, Šenon, učenica iz Kofrija, napadnuta je 6. marta u gradu Rantinji, udaljenom nekoliko kilometara.

"Zbog povreda zadobijenih u napadu, žrtva je hospitalizovana u teškom stanju, sa povredama opasnim po život. Umrla je 27. marta u bolnici. Naređena je obdukcija koja će otkriti uzrok smrti", potvrdio je javni tužilac za francuske medije.

Gradonačelnica Kofrija Virdžinija Garnier je rekla da su svi u stanju šoka.

"Šenonina baka živi u Kofriju, njena majka je ovde odrasla, Šenon je išla u školu u gradu. Svi poznaju tu porodicu. Nemam reči, to je monstruozno", rekla je Garnier.

Prema pisanju medija, majka je 6. marta ostavila Šenon kod drugarice u Rantinjiju, misleći da je bezbedna.

Dvojica mladića od 18 i 19 godina su im se pridružili, a u narednih dva sata došlo je do silovanja.

"Šenon je pronađena u lokvi krvi sa ranom na polnom organu i u kardio-respiratornom zastoju. Ne znamo tačno šta se dogodilo", rekao je Frederik Le Bonoa, advokat Šenoninih roditelja.

Advokat Frederik Le Bonoa kaže da ne zna kako su ovi mladići došli kod njene drugarice kući i ko ih je pozvao.

"Kako su oni pozvani? Koliko znam, nisu provalili u kuću, već su bili pozvani. Ali ko ih je pozvao? Možda je sastanak ugovoren preko društvenih mreža. Možda je Šenonina drugarica njih poznavala, jer je Šenon u vreme napada nekoliko nedelja bila bez telefona", dodao je advokat.

Policija je uhapsila troje osobe osumnjičene za napad, prenosi telegraf.rs.

Navodni počinilac silovanja, mladić od 19 godina, navodno je delovao uz saučesništvo 18-godišnjeg prijatelja i maloletne tinejdžerke, prenosi Le Parisien.

"Navodnom silovatelju određen je pritvor. Dvoje saoptuženih, osumnjičenih za dobrovoljno uzdržavanje od sprečavanja zločina, ostavljeni su na slobodi, pri čemu je odrasla osoba stavljena pod sudski nadzor, a maloletnoj je određena privremena sudska vaspitna mera. Niko nema krivični dosije", potvrđuje tužilac.

Rođaci su pokrenuli kampanju kako bi sakupili novac za troškove sahrane i omogućili roditeljima da sahrane svoju ćerku. Do 31. marta sakupljeno je 12.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading