KAD NEKOME NIJE VREME...! Pogledajte kako je muškarac izbegao sigurnu smrt! DLAKA SA GLAVE MU NIJE FALILA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

01.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj Bože, plakao sam cele noći, tresao sam se od straha u prodavnici! Ta stvar je bila ogromna, pričao je vlasik prodavnice koja je mladiću očigledno spasla život.

KAD NEKOME NIJE VREME...! Pogledajte kako je muškarac izbegao sigurnu smrt! DLAKA SA GLAVE MU NIJE FALILA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Youtube/STORYFUL VIRAl

Jedan neverovatan događaj potresao je malo mesto Judžin u Sjedinjenim Američkim Državama kada je jedan muškarac uspeo da izbegne testeru za beton koja se otkačila sa obližnjeg gradilišta.

Šejn Rimki, stanovnik ovog malog mesta, izbegao je sigurnu smrt kada se testera za beton otkinula i krenula ka njemu. On je ulazio u prodavnicu u tom trenutku i samo je zatvaranje vrata spasilo njegov život.

- Ušao sam u prodavnicu i odjednom čuo glasan prasak i viku. Samo sam uspeo da se sagnem iza pulta - ispričao je Rimki.


Vlasnik prodavnice, Amit Greval, opisao je trenutak kada se testera zakucala u zid prodavnice kao nešto što se osetilo u celom objektu.

- Moj Bože, plakao sam cele noći, tresao sam se od straha u prodavnici! Ta stvar je bila ogromna - rekao je Greval.

Izvođač radova je dao svoje mišljenje o tome kako je došlo do ovog zastrašujućeg incidenta. Prema njegovim rečima, disk testere, dužine skoro četiri metra, možda se otkinuo zbog izgubljenog zavrtnja ili greške operatera.

Rimki je izrazio svoju zahvalnost što je preživeo ovu dramatičnu situaciju.

- Očigledno nije bilo moje vreme, međutim, to je verovatno najbliže smrti što sam ikada doživeo. Mislim da ne bih preživeo da me je pogodila - dodao je on.


Ovaj neverovatan događaj će zasigurno ostati urezan u sećanju svih koji su bili svedoci ili su čuli za ovu dramu. Srećom, zahvaljujući brzim refleksima i srećnim okolnostima, život je pobedio u ovoj situaciji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading