I RANIJE POKUŠAO DA UBIJE JER MU JE ŽRTVA NAVODNO MOKRILA PO ZIDOVIMA KUĆE! Uhapšen napadač iz Kaštel Štafilića! TEŠKO RANIO DVOJICU ZBOG PARKING MESTA!

Autor:

Svet

01.04.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je upucana, a druga napadnuta sjekirom! A ta druga osoba je navodno krenula da pomogne povređenom, pa ga je nasilnik udario sekirom po glavi!

I RANIJE POKUŠAO DA UBIJE JER MU JE ŽRTVA NAVODNO MOKRILA PO ZIDOVIMA KUĆE! Uhapšen napadač iz Kaštel Štafilića! TEŠKO RANIO DVOJICU ZBOG PARKING MESTA!

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Večeras oko 19.30 sati na ulici u Kaštel Štafiliću došlo je do pucnjave u kojoj su dvije osobe povređene i prevezene su u splitsku bolnicu radi dalje medicinske pomoći, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, radi se o mogućem sukobu komšija u kojem je jedna od žrtava upucana iz vatrenog oružja, dok je druga najverovatnije brutalno pretučena sekirom. Počinilac ima 58 godina godina i uhapšen je, dok starost i stanje povređenih još nisu poznati.

Kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, jedna osoba je upucana, a druga napadnuta sekirom! A ta druga osoba je navodno krenula da pomogne povređenom, pa ga je nasilnik udario sekirom po glavi! Navodo, nasilnik i upucani su komšije.

Policija još sprovodi uviđaj.

Nezvanično se saznaje da je počinilac i ranije prijavljen. Naime, on je prijavljen za pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja. Optužen je da je ubo nožem u stomak i leđa mladića, za kojeg je tvrdio da mu urinira po zidovima kuće. Mladić je takođe takođe iz Kaštel Štafilića.

Osumnjičeni je bio uznemiren što je mladić urinirao po zidovima kuće. Kod osumnjičenog je pronađena puška M-48, kao i patroni za ručni bacač i trombon minu tada. On je priznao zločin i tada je pušten. Sve se navodno desilo, kako pišu hrvatski mediji, pre 21 godinu.

Inače. napadač je bivši pomorac.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading