UMALO SE POUBIJALI OKO PARKINGA! Jedan ranjen iz pištolja, drugi sekirom! NAPADAČ PUCAO NA KOMŠIJU PA RAZBIO GLAVU ČOVEKU KOJI JE POKUŠAO DA MU POMOGNE!

Autor:

Svet

01.04.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeni prebačeni u splitsku bolnicu.

UMALO SE POUBIJALI OKO PARKINGA! Jedan ranjen iz pištolja, drugi sekirom! NAPADAČ PUCAO NA KOMŠIJU PA RAZBIO GLAVU ČOVEKU KOJI JE POKUŠAO DA MU POMOGNE!

Foto: Tanjug

Dva muškarca su povređena večeras u napadu u Kaštel Štafiliću, u Hrvatskoj, saopštila je policija, dok lokalni mediji pišu da je, prema nezvaničnim informacijama, sukob izbio zbog svađe oko parking mesta.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinsnke su saopštili da je jedan ranjen hicima iz vatrenog oružja, a drugi oštro-tupim predmetom. U pitanju je, kako javlja Dalmatinski portal, sekira, prenosi portal Index.

Obojica su prebačena u splitsku bolnicu, a policija je uhapsila počinitelja. Dalmatinski portal piše da je navodno do sukoba došlo zbog parkiranja.

Slobodna Dalmacija piše da je navodno napadač pucao u svog komšiju te da je zatim sekirom po glavi udario čoveka koji je pokušao pomoći ranjenom muškarcu. 

Napadač je ranije prijavljivan zbog pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja oružja. 

Terete ga da je u trbuh ubo mladića, takođe u Kaštel Štafiliću.

Osumnjičenog je tada uzmenirilo, kako navode hrvatski mediji, to što mu je navodno mladić kojeg je izbo mokrio po zidovima njegove kuće. Tada je uzeo nož i zabio mu ga u stomak i u leđa. Kod osumnjičenog je tada nađena puška M-48, kao i punjenje za ručni bacač te tromblonska mina. Priznao je delo. Tada je pušten nakon ispitivanja....

Sve se navodno ovo desilo pre 20 godine, a napadač sada ima 58. Reč je, kako pišu hrvatski mediji o nekadašnjem pomorcu. 

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading