NISU SAMO AMERIKANCI ZNALI DA SE U MOSKVI SPREMA MASAKR: I ova zemlja upozorila je Ruse na vreme da će "NEŠTO VELIKO DA SE DOGODI"!

Autor:

Svet

01.04.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje samo pitanje - ako je ovo istina i ako je Kremlj sve znao na vreme, zašto ništa nije učinjeno da se spasu životi?

NISU SAMO AMERIKANCI ZNALI DA SE U MOSKVI SPREMA MASAKR: I ova zemlja upozorila je Ruse na vreme da će "NEŠTO VELIKO DA SE DOGODI"!

Foto: Tanjug AP

Moskva

Rusija se još nije oporavila od stravičnog terorističkog napada u Moskvi kada je u Krokus hali u Podmoskovlju ubijeno 144 ljudi.

Glavna vest danas je da je uhapšena i deseta osoba koja je umešana u teroristički napad a više o tome možete pročitati OVDE.

Ono što je zaparalo uši svima u Rusiji je informacija da je pored Sjedinjenih Američkih Država i Iran znao da se kod Moskve sprema "nešto veliko" i po svojoj prilici "jako loše" po narod.

Iran je potvrdio da je na vreme dojavio Rusiji mogućnost velike "terorističke operacije" na njenom tlu uoči nedavnog masakra u koncertnoj dvorani u okolici Moskve, iznose tri izvora upoznata s ovom informacijom.

Ako je i bilo logično usled loših odnosa sa SAD što su ignorisali njihovo upozorenje, kako Rusima objasniti logiku Kremlja što su ignorisali i upozorenje Irana?

"U danima pre napada u Rusiji Teheran je s Moskvom podelio informacije o mogućem velikom terorističkom napadu unutar Rusije, do kojih se došlo tokom ispitivanja uhapšenih u vezi sa smrtonosnim bombaškim napadima u Iranu", rekao je jedan od izvora za Reuters.

U ovom momentu u bolnicama u Moskvi nalazi se više od 50 ranjenih tokom napada na Krokus halu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading