TO NIJE KEJT MIDLTON! Oglasio se slavni voditelj i tvrdnjom načisto šokirao sve (FOTO)

Autor:

Svet

21.03.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uticajni Britanac koji jako dobro poznaje princa Vilijama i Kejt Midlton ubeđen je da na spornoj slici od pre četiri dana nije princeza od Velsa

TO NIJE KEJT MIDLTON! Oglasio se slavni voditelj i tvrdnjom načisto šokirao sve (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Misterija oko Kejt Midlton se nastavlja. 

Gde je, šta radi, zašto se toliko krije, da li je uopšte živa i da li je tačno da je na operaciji abdomena bila jer ju je prethodno pretukao muž neka su od glavnih pitanja kojima se bave ne samo Britanci već i čitav svet na društvenim mrežama.

Najviše prašine poslednjih dana, bez sumnje je podigla slika na kojoj princ Vilijam šeta i smeje se u razgovoru sa ženom za koju je portal TMZ objavio da je Kejt Midlton.

Kako se na slici ne vidi dobro da li je ta osoba zaista njegova supruga ili ne, fotografija je momentalno postala viralna podelivši svet na one koji veruju da to jeste Kejt i one koji odrično odmahuju rukom.

 

Jedan od onih koji su deo druge grupe gledalaca je i uticajni američki voditelj Endi Koen.

Koen, koji lično poznaje kraljevski par, obratio se na platformi X kratkom porukom.

"To nije Kejt", napisao je on.

"Žao mi je, ali to nije ona", navodi se u drugoj objavi uz hešteg #FakeKate.

Tu su i sledeći komentari: "Trebalo je da plate Stivenu Spilbergu da lažira snimak sa Kejt Midlton jer je video sa TMZ samo pogoršao sve", "To nije ista osoba #KateGate #fakekate #KateMiddleton".

Kejt Midlton je pak, branio poznati britanski sportista, bivši kriketaš Kevin Piterson koji je na društvenim mrežama napisao da nju i Vilijama viđa gotovo svaki dan u Vindzoru jer su komšije.

Šta god da je istina jedno je sigurno. Kejt Midlton već dva meseca nema nigde. 

Poslednje informacije su da će se vratiti poslu od Uskrsa što je za manje od deset dana tako da nam ostaje samo da vidimo da li je Kejt zaista Kejt ili su bili u pravu teoretičari zavera kojih je sve više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading