KEJT MIDLTON IMA NOVOG MUŠKARCA KRAJ SEBE: Princeza od Velsa i on imaju TAJNI PLAN, Britanci bruje o njemu

Autor:

Svet

21.03.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se prvo pojavljivanje princeze u javnosti

KEJT MIDLTON IMA NOVOG MUŠKARCA KRAJ SEBE: Princeza od Velsa i on imaju TAJNI PLAN, Britanci bruje o njemu

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton privukla je posebnu pažnju kada je nedavno posetila ragbi utakmicu

Operacija abdomena u januaru kojoj je podvrgnuta princeza od Velsa Kejt Midlton izazvala je masovnu histeriju širom Ostrva, pa i sveta.

Kejt Midlton se od operacije još nije pojavila u javnosti a jedini pokušaj da pokaže svima da je živa i zdrava završio se neslavno - amaterskim fotošopiranjem fotografije za Dan majki, na kojoj je sa troje dece.

Javnost čeka na veliki povratak Kejt kojoj će u tome da najviše pomogne izvesni Tom Vajt.

Vajt je novi privatni sekretar Kejt Midlton i muškarac koji će od ove nedelje biti više kraj nje čak i od princa Vilijama!

"Njegov glavni zadatak je da vodi računa o narednim koracima princeze u javnosti kako joj se ne bi dogodili neki nepredvidivi momenti", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za The Sun.

Pored Vajta, Kejt Midlton imaće još neko vreme pomoć dva bivša sekretara s kojima dvor očito nije bio zadovoljan kad im se nedavno zahvalio na saradnji.

Kejt je u javnosti poslednji put viđena za Božić, a nakon toga je saopšteno da će biti podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena i da se njeno novo pojavljivanje očekuje toko Uskrsa.

Pored Kejt Midlton, velom velike tajne obavijen je i kralj Čarls koji je zimus rekao da boluje od raka.

Iako je tu bio transparentan što je za pohvalu, Čarls nije otkrio nikom javno od čega tačno boluje i dokle je njegova bolest uznapredovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading