GEST OD DESET MILIONA EVRA: Evo kako je kraljica Kamila TAJNIM POTEZOM pružila podršku Kejt Midlton

Autor:

Svet

21.03.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica je u poslednje vreme angažovanija nego ikada pre jer su i kralj Čarls i Kejt Midlton bolesni

GEST OD DESET MILIONA EVRA: Evo kako je kraljica Kamila TAJNIM POTEZOM pružila podršku Kejt Midlton

Foto: Kirsty O'Connor, Pool Photo via AP, Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Saga oko operacije abdomena, a potom i oporavka princeze od Velsa Kejt Midlton toliko intrigira svet da ništa slično skoro nije viđeno.

Pompa kojom je okružena Kejt dok pokušava da se u ilegali oporavi od očito nimalo naivne operacije, verovatno je i njoj samoj dosadila, ali Britanci samo traže nove povode i signale za dalje priče o njoj.

Sada su se preusmerili na kraljicu Kamilu koja je prilikom poslednjeg pojavljivanja u javnosti nosila na sebi skupoceni broš koji podseća na verenički prsten princeze od Velsa pa mnogi smatraju da je njime želela da izrazi podršku i saosećanje s bolesnom Kejt.

Kamila Parker preuzela je na sebe u poslednje vreme mnoge dužnosti i supruga kralja Čarlsa III koji ima rak, tako da je sve što ona sada radi i o čemu priča pod posebnom lupom javnosti.

Posetu Isle of Man Kamila je iskoristila da svojoj naslednici izrazi neverbalnu podršku nošenjem broša koji jako podseća na prsten koji je Kejt dobila od princa Vilijama 2010. godine, i koji još ga redovno nosi.

Reč je o brošu kraljice Viktorije, plavih safira okruženih 12 dijamanata u vrednosti od 10 miliona evra. 

Upravo je ovaj broš nadahnuo izradu prstena princeze Dajane, koji je potom nasledio njen najstariji sin.

Što se Kejt tiče, i ona sama verovatno pomno prati rešavanje skandala u bolnici u Londonu u kojoj je operisana u januaru i iz koje su navodno procurili neki podaci o njenoj bolesti.

Iz bolnice su objavili kako su pronašli i ispitali troje zaposlenih koji su pokušali da dođu do zaštićenih podataka, a njihova sudbina još nije poznata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading