NIJE VIDEO NIŠTA PRED SOBOM OD KOKAINA: Nadrogirani sveštenik izazvao saobraćajnu nesreću, a sve je iznenadila KAZNA koju je dobio

Autor:

Svet

18.03.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je da je posle nesreće tvrdio da je slučajno uzeo drogu

NIJE VIDEO NIŠTA PRED SOBOM OD KOKAINA: Nadrogirani sveštenik izazvao saobraćajnu nesreću, a sve je iznenadila KAZNA koju je dobio

Foto: Tanjug/Profimedia, MUP

Paroh Danijele Kardenas iz italijanske provincije L'Akvila suspendovan je nakon što je utvrđeno da je pod dejstvom kokaina izazvao saobraćajnu nesreću.

Glavni biskup iz crkve saopštio je da je morao da se odluči na ovaj korak jer su stigli rezultati iz laboratorije koji su pokazali da je Kardenas uzeo jako mnogo kokaina kada je seo za volan.

Međutim, paroh je tvrdio da je supstancu greškom progutao i da nikada dobrovoljno nije želeo da je konzumira.

"Moj klijent je tvrdio da nikada nije dobrovoljno uzeo supstancu. Kokain se može uneti i na drugi način, ne samo ušmrkavanjem. Braniću njegov stav energično", rekao je advokat Herardo Maroko.

"Kako bismo zaštitili dobar ugled i proverili tačnost informacija objavljenih u štampi, ali i zbog dobrobiti parohijske zajednice Rivisondoli i Eparhijske crkve, don Danijel je privremeno suspendovan iz službe, počevši od 16. marta 2024. godine", navodi se u saopštenju.

Sveštenik se nekoliko dana nakon incidenta vratio u grad gde je paroh i učestvuje na zvaničnom liturgijskom slavlju posle nekoliko dana pauze gde se branio da nikada nije uzeo opojnu supstancu.

"Trenutno živim od dobričinstva, svoju službu radim besplatno. Ne mogu da prihvatim da mi ukaljaju imidž zbog nesreće", rekao je sveštenik, prenosi Telegraf.

Nesreća se dogodila pre nekoliko dana kada je sveštenik udario u zaštitnu ogradu i povredio se, a kasnije je ustanovljeno da je tokom upravljanja automobilom bio pozitivan na kokain.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading