HAPŠENJE U SREMSKOJ MITROVICI: Policija zaplenila kokain, marihuanu i falsifikovane dokumente!

Autor:

Hronika

18.03.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Falsifikovana putna isprava u rancu osumnjičenog.

HAPŠENJE U SREMSKOJ MITROVICI: Policija zaplenila kokain, marihuanu i falsifikovane dokumente!

Foto: Ilustracija Shutterstok, HZA Köln

U Sremskoj Mitrovici, policija je uhapsila muškarca L. I. (33) nakon što je pronađena kokain i marihuana u njegovom vozilu, kao i falsifikovana putna isprava. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, a uz krivičnu prijavu biće priveden tužilaštvu.

Oslobođenje droge u vozilu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici sproveli su akciju hapšenja L. I. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni je zatečen u vozilu u vlasništvu pronađenom u posedu kokaina i marihuane, što će biti predmet dalje istrage.

- Prilikom kontrole „sitroena“ kojim je upravljao osumnjičeni, na ulazu u Republiku Srbiju, policija je otkrila 274 grama bele materije za koju se sumnja da je kokain i 42 grama suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana- saopštila je policija.


Falsifikovana putna isprava u rancu osumnjičenog

Pored droge, u rancu osumnjičenog pronađena je i falsifikovana putna isprava, što će dovesti do podnošenja krivične prijave za falsifikovanje isprave nadležnom tužilaštvu.

Reakcija nadležnih organa

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, a nakon toga će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu. Nalog za hapšenje i dalju istragu izdao je Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading