UHAPŠEN MUŠKARAC (40)! U njegovom stanu pronađeni paketići sa kokainom i marihuanom! (FOTO)

Autor: M.B.

Hronika

26.02.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađena droga prilikom pretresa stana u Sremskoj Mitrovici.

UHAPŠEN MUŠKARAC (40)! U njegovom stanu pronađeni paketići sa kokainom i marihuanom! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Sremske Mitrovice izvršili su pretres stana četrdesetogodišnjeg muškarca, tokom kojeg su pronašli značajnu količinu sumnjive supstance.

Foto: MUP

Droga

Prilikom detaljnog pretresa stana, pronađeni su paketići sa belim prahom težine oko 57,6 grama, za koje se sumnja da je kokain. Pored toga, pronađeni su i više paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Nadležni organi su odmah reagovali na ovaj slučaj i preduzeli mere kako bi utvrdili poreklo pronađenih supstanci i identifikovali osobu koja je vlasnik stana.
 

-Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu- navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Identitet muškarca ostaje tajan, a policija nastavlja istragu

U nedavnom događaju koji je šokirao lokalnu zajednicu, policija je pronašla drogu u stanu, ali pun identitet muškarca čiji je stan bio poprište ovog incidenta još uvek nije saopšten javnosti. Ova situacija izazvala je znatiželju i zabrinutost građana, ali policija se trudi da sprovede detaljnu istragu pre nego što deli više informacija.

Zaplenjena droga odneta u depo policijske stanice

Nakon što je pronađena, zaplenjena droga je odneta u depo policijske stanice u Sremskoj Mitrovici, gde će biti smeštena do daljnjeg. Očekuje se da će biti uništena u skladu sa propisima koji se odnose na ovakve slučajeve. Ova akcija predstavlja važan korak u borbi protiv narkotika i ilegalne trgovine drogom u lokalnoj zajednici.

Ostatak detalja vezanih za ovaj slučaj ostaje pod istragom, a građani se nadaju da će policija uskoro pružiti više informacija o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading